Een utopie?

Binnendeuren voor uw bouwproject bestelt u gemakkelijk en eenvoudig bij Goedhart Deuren in Woerden en bij oplevering staan alle deuren zonder beschadigingen perfect op maat te wachten op de nieuwe bewoners. Uw uitvoerder is hogelijk verbaasd. Hij heeft er totaal geen omkijken naar gehad.

Nee!

Met Goedhart Deuren is het dagelijkse werkelijkheid. Wij nemen u graag het hele traject van levering en montage van deuren volledig uit handen. Of het nu gaat om HPL deuren, stapeldorpeldeuren of luxe binnenbeuren? Met onze kwaliteitsdeuren in combinatie met het auto-Maat.systeem zijn wij ook uw partner in deuren.

Frezen met scherp oog

Zodra de bestelde deuren bij Goedhart deuren zijn afgeleverd en het hang en sluitwerk is aangeleverd kan gestart worden met het bewerken van de deuren. Met de exacte maatvoering vanuit ons systeem frezen wij de deuren rondom precies op maat. Ieder deur krijgt een uniek nummer, dat overeenkomt met de locaties van de kozijnen uit uw plattegrond. Op basis van de door u verstrekte gegevens worden de deuren uiteraard ook voorzien van de inkrozingen voor slot, scharnieren of valdorpels. Bij ons worden tevens de scharnieren en sloten in de deuren gemonteerd. Uw opdracht wordt bij Goedhart opgeslagen, totdat de tijd daar is om de deuren af te hangen op de bouwplaats.

Goedhart deuren in de praktijk

De werkwijze van Goedhart Deuren is terug te brengen naar vier stappen. Daarbij is een goede samenwerking met u binnen alle fases een onontbeerlijk uitgangspunt.

Levering

Op basis van het totale pakket wat u aangeboden wordt kiest u voor Goedhart Deuren. U bestelt in een vroeg stadium de deuren bij Goedhart op basis van de ‘ruwe’ maten uit de door u opgestelde deurenstaat. Het benodigde hang en sluitwerk dient door uw leverancier bij Goedhart Deuren te worden afgeleverd die de materialen tijdens de productie zal verwerken. Uiteraard kunnen wij voor u ook het hang- en sluitwerk bestellen, maar dit is geen vereiste. U kunt natuurlijk daarvoor ook uw eigen contacten gebruiken. Uw bestelling wordt tenslotte als ‘overmaat’ productie door Goedhart deuren ondergebracht bij de desbetreffende deurenfabrikant.

Schoon afhangen

Uw project loopt tegen opleveren aan. In goed overleg met u transporteert Goedhart de deuren naar de bouwplaats, loopt ze uit en hangt ze af. Dat kan echt in het laatste stadium van de bouw. Door de exacte maatvoering is schaafwerk ter plekke immers niet meer nodig. Kortom: geen rommel meer. Daarnaast biedt het u het grote voordeel dat de kans op beschadigingen wordt geminimaliseerd. U bent verzekerd van deuren van hoge kwaliteit, waar uw klanten zeker tevreden over zullen zijn. En dat zonder extra werkdruk voor uw uitvoerder en tegen een zeer scherpe prijs.

Evenwicht in kwaliteit en prijs

Veel van onze deuren betrekken wij via Reinaerdt deuren. Een betrouwbare kwaliteitsproducent waarmee wij goede afspraken hebben. U profiteert rechtstreeks van de concurrerende prijzen die wij u daardoor kunnen bieden. Neem de proef op de som en vraag een offerte bij ons aan.

Inmeten

De bestelling loopt en de werkzaamheden op de bouwplaats vorderen in vlot tempo. Zodra de kozijnen zijn gesteld, de vloeren, dorpels en het tegelwerk zijn aangebracht is het tijd voor ons om te komen inmeten met ons 3 dimensionale inmeetsysteem. Hierin worden de gegevens van elk kozijn opgeslagen. Op basis van deze gegevens kunnen de deuren worden bewerkt. Het garandeert u een altijd perfect passende deur, ook als het kozijn “scheef”, “uit de haak” of “doorgewerkt” is. Ook bestaat de mogelijkheid om houten kozijnen van te voren te voorzien van scharnier inkrozingen zodat de schilder het kozijn perfect kan aflakken.